Få en ekstraordinær madoplevelse

Rustik er en minimalistisk, klassisk restaurant der drives af en erfarne kok som hver dag glæder sig til at byde jer hjertelig velkommen i vores restaurant.

Restaurant der lægger vægt på kvalitet, æstetik og nytænkning

Besøg vores spisested og få en ekstraordinær madoplevelse

Trænger du til at forkæle dig selv med en ekstraordinær madoplevelse? Så besøg vores spisested, Restaurant Rustik, som ligger i Øster Hurup, der er en aktiv sommerferieby i Hadsund. Her byder vi hver dag velkommen til gæster fra både lokalområdet, hele Hadsund og omegn samt byer som for eksempel Hobro og Randers.

Vores stemningsfyldte restaurant ligger tæt på både strand og havn, og vi har en hyggelig terrasse og et udeområde, som flittigt bliver benyttet af vores mange gæster i løbet af sommeren. Efter maden kan du og dine gæster nyde en dejlig gåtur ved den nærliggende strand eller havn.

Vores spisested er en minimalistisk, klassisk restaurant, der vægter kvalitet, æstetik og nytænkning højt. Den drives af en erfaren kok, som hver dag glæder sig til at byde gæsterne hjertelig velkommen i restauranten.

Bestil bord online på vores hyggelige restaurant

Bestil bord online på vores hyggelige restaurant og vær sikker på, at der er ledige pladser, når I kommer. Vi tager gerne hensyn til allergener, så kontakt os endelig, hvis der er nogle særlige allergier, vi skal være opmærksomme på. Det samme gælder, hvis du har nogle særlige ønsker til vores menuer. Bestil bord nu ved at udfylde formularen​ eller kontakt os på mail eller telefon.​

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Bestil dit ​bord her​

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Vi benytter os af nøje udvalgte råvarer af højeste kvalitet

Hos vores spisested er der noget at vælge imellem for enhver smag. Vores menukort spænder bredt lige fra smagfulde burgere og sprøde salater til de mere raffinerede gourmetoplevelser som blåmuslinger og møre bøffer i højeste kvalitet.

Vores menuer er sæsonbestemte, så vi altid benytter os af de råvarer, der er i sæson. Al vores mad bliver tilberedt med nøje udvalgte råvarer, som alle er i højeste kvalitet, og det kan smages.

Vi leverer også mad ud af huset

Vi tilbyder også take away samt catering af velsmagende mad til fest til store og små selskaber. Vi tilbyder blandt andet vores julemenu ud af huset, en velsmagende konfirmationsmenu og en bryllupsmenu & nytårsme​nu, der sætter prikken over i’et på en fantastisk dag.

Vi skræddersyr gerne menuen til det pågældende arrangement, og der er både mulighed for at vælge mellem buffet eller en flerretters menu. Vi tilbyder levering ved køb af mere end 10 kuverter. ​

Se take away

Åbningstider​

Mandag - Søndag : 12.00 - 22.00

Følg Os på Facebook

Vi opdaterer løbende med nye spændene arrangementer, retter og menuer! 

Facebook

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

Fantastisk lækker mad, rigtig flot anrettet, så bliver mæt med både øjne og i maven for der var nok af det. Den lækreste menu vi længe har smagt, der var kræset om maden. Søde og venlige kokke og tjener. I har vores varmeste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert igen. Mvh Lone Christensen og mand.​

Lone Christensen

​★★★★★

Rigtig lækker mad med gode råvarer og en behagelig betjening

Anne Stuhlmann Schmidt

​★★★★★

Fantastisk 👍 Restaurant og to super søde kokke 🤩 Kommer helt sikkert igen. 🤗 Kæmpe anbefaling​ 🙌

Stinne Lind Vestergaard

Åbningstider​

Mandag - Søndag : 12.00 - 22.00

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Kontakt

Telefon

71 99 71 12

​Restaurant Rustik

Kystvejen 40A

9560 Øster Hurup

Læs cookiedeklaration her

Recommended
2022
Rustik Restaurant Guru