Bryllupsmenu skræddersyet til jeres bryllup

BESTIL MAD TIL BRYLLUP GENNEM OS

Et bryllup er for langt de flestes vedkommende den største festdag af alle. Derfor skal det også være en dag, der for altid vil blive husket som en rigtig god dag for både brudepar og gæster. Den valgte bryllupsmenu skal gerne passe til den bryllupsfest, der er arrangeret, og det er de færreste, der har hverken tid eller overskud til at stå og tilberede mad til bryllup selv. Derfor hjælper vi jer gerne, hvis I ønsker at bestille catering til jeres bryllup.

Hos Restaurant Rustik tilbyder vi levering af mad til bryllup ved køb af over 10 kuverter i blandt andet Hadsund, Hobro og Randers samt i flere andre omkringliggende områder.

Sammen sammensætter vi den helt rigtige bryllupsmenu

Det er utroligt vigtigt for os, at I får den bryllupsdag, som I drømmer om. Det gælder selvfølgelig ikke mindst i forhold til maden. Måske har I nogle særlige ønsker til, hvad der skal serveres for gæsterne, eller måske ønsker I bare, at der enten skal være buffet eller en flerretters menu.

Vi skræddersyr sammen med jer en bryllupsmenu, der lever op til alle jeres ønsker og behov i forhold til både serveringtype, mad og pris.

Velsmagende mad tilberedt af de bedste råvarer

Vi sætter en stor ære i altid at tilberede velsmagende mad, der er tilberedt af de bedste råvarer, for det kan uden tvivl smages. Vi benytter os derfor altid af råvarer i højeste kvalitet, som er i sæson, så I kan få en smagfuld bryllupsmenu. Maden tilberedes af vores dygtige kokke, der lægger vægt på både kvalitet, nytænkning og æstetik.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om mulighederne for at få skræddersyet lige netop den bryllupsmenu, der passer til jeres ønsker for den store dag. Vi har stor erfaring i at tilberede og levere mad til fest, og her er bryllupper selvfølgelig ingen undtagelse. Vi kan tilberede mad til mange gæster, og vi tager altid hensyn til særlige allergier. 

​PRISER FRA 249 KR. PR. KUVERT

Kontakt os

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

Fantastisk lækker mad, rigtig flot anrettet, så bliver mæt med både øjne og i maven for der var nok af det. Den lækreste menu vi længe har smagt, der var kræset om maden. Søde og venlige kokke og tjener. I har vores varmeste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert igen. Mvh Lone Christensen og mand.​

Lone Christensen

​★★★★★

Rigtig lækker mad med gode råvarer og en behagelig betjening

Anne Stuhlmann Schmidt

​★★★★★

Fantastisk 👍 Restaurant og to super søde kokke 🤩 Kommer helt sikkert igen. 🤗 Kæmpe anbefaling​ 🙌

Stinne Lind Vestergaard

Åbningstider​

​Mandag - Torsdag : Lukket

Fredag : 17.00 - 21.00

Lørdag - Søndag : 12.00 - 21.00

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Kontakt

Telefon

71 99 71 12

​Restaurant Rustik

Kystvejen 40A

9560 Øster Hurup

Læs cookiedeklaration her

Recommended
2022
Rustik Restaurant Guru