UDSØGT CATERING TIL GODE PRISER

Bestil festmad ud af huset og få velsmagende mad til fest

Når du lader Rustik Food ApS stå for din festmad ud af huset, så sørger vi for at levere den ønskede mad til fest, så du kan koncentrere dig om at nyde dagen eller aftenen, hygge dig med dine gæster og at slappe af uden at skulle bekymre dig om madlavningen.

Vores cateringfirma drives sideløbende med Restaurant Rustik, og vi sørger hvert år for catering af højeste kvalitet til kunder i og omkring Øster Hurup, Randers, Hobro og Hadsund.

Catering for enhver smag

Vi tilbyder mad til diverse anledninger, og vores menukort favner bredt; fra hjemmelavede og friske burgere til en udflugt med firmaet til mad til fødselsdag, en velsmagende konfirmationsmenu og en udsøgt bryllupsmenu. Hos os er god service, kvalitet, æstetik og nytænkning nøgleord.

Når du bestiller vores eksklusive catering i form af festmad ud af huset, er du derfor altid sikret:

  • Udsøgt mad til dig og dine gæster
  • ​Mad der er lavet fra bunden af og af de bedste råvarer
  • ​Mad der tager hensyn til allergener – når det er et tema
  • ​Mad der tager hensyn til dine specielle ønsker
  • ​Mad for enhver smag – fra fyldte salater til raffinerede og moderne gourmetmenuer med skaldyr og møre bøffer af højeste kvalitet

  • Valget mellem buffet eller en flerretters selskabsmenu

  • En skræddersyet menu til dit arrangement
  • ​Mulighed for levering ved køb af over 10 kuverter.

Et tilbud til enhver lejlighed

Ud over mad til fest tilbyder vi også mad til julefrokosten og til nytåret med en af vores nytårsmenuer, og mangler du en billig madordning til din arbejdsplads, kan vi også klare det.

Kontakt os for yderligere information eller bestil en selskabsmenu

Søger du kvalitetsmad lavet fra bunden og på de bedste råvarer til din næste fest eller sammenkomst, eller ønsker du yderligere information om, hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os for en snak omkring din kommende selskabsmenu, muligheder og pris.

Vi er stolte af vores catering – og vi glæder os til at lave mad til dig og dine gæster.

Buffet

Efterår/Vinter September - februar​

Du får

Cremet fiskesuppe med aioli, smørstegt kuller, dild olie og krydderurter

Bagt kulmule med kål i variation (spidskål og blomkål), paprika ristede mandler, æble sirup og urter

Bresaola med balsamico glace, brombær og urter

Salat med røget and, artiskok, syltede bøgehatte, svampemayo og kørvel

Grøn salat med sprødt og dressing

Confiteret andelår med svampe og gremolate

Spoleben med pastinak pure

Stegte kartofler

Svampe sauce

Mørk chokolade mousse med vanilje fløde, appelsin sirup og karamelliserede mandler

Bedstemors pæretærte med vanilje iscreme

Pris pr. couvert 

295,-

Tilkøb af ost med tilbehør pr couvert 

55,-

Efterårs 3 retters

September, Oktober og November

Du får

Forretter:

Rugmels menuiere stegt rødspætte filet med brunet smør, kapers, skalotteløg og persille

Bagt laks med babyspinat i sennepsfløde, syltede skalotteløg og dild

Røget andebryst med syltede bøgehatte, svampe mayonnaise, friske brombær og kørvel

Hovedretter:

Confiteret andelår med svampe, kål vendt i gremolate med rødvins sauce og stegte kartofler

Svinemørbrad rullet i serranoskinke med timian, rosmarin, hvidløg og citron med svampe sauce, honningbagte rodfrugter og grov kartoffelmos

Braiseret lammeskank med pastinak puré og stegte kartofler

Desserter:

Brownie med skovbærkompot og vanlije iscreme

Hvid chokolade panna cotta med brombær coulis

2 retters - pr. couvert

275,-

3 retters pr. couvert

350,-

Vinter 3 retters

December, Januar, Februar

Du får

Forretter:

Smørbagt kulmule med senneps mayo, bacon, syltede løg og baby spinat

Hummer Bisque med aioli, jomfruhummer haler, dild olie og friske urter

Lun røget andebryst på bund af selleripure med timian skysauce

Hovedretter:

Confiteret unghane lår med honningglaseret persillerødder, rødvinssauce og pommes anna

Helstegt nakkefilet af gris med friteret jordskokker, gulerodspure med brunet smør og estragon, stegte kartofler og timian skysauce

Langtidsstegt kalvefilet med smør bagt kålrabi, selleripure, rosmarin sauce og kartoffel kroketter

Desserter:

Mørk chokolade mousse med vanilje fløde, appelsin sirup og karamelliserede mandler

Bedstemors pæretærte med vanilje iscreme

2 retters pr. couvert 

275,-

3 retters pr. couvert 

350,-

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

Fantastisk lækker mad, rigtig flot anrettet, så bliver mæt med både øjne og i maven for der var nok af det. Den lækreste menu vi længe har smagt, der var kræset om maden. Søde og venlige kokke og tjener. I har vores varmeste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert igen. Mvh Lone Christensen og mand.​

Lone Christensen

​★★★★★

Rigtig lækker mad med gode råvarer og en behagelig betjening

Anne Stuhlmann Schmidt

​★★★★★

Fantastisk 👍 Restaurant og to super søde kokke 🤩 Kommer helt sikkert igen. 🤗 Kæmpe anbefaling​ 🙌

Stinne Lind Vestergaard

Åbningstider​

​Mandag - Torsdag : Lukket

Fredag : 17.00 - 21.00

Lørdag - Søndag : 12.00 - 21.00

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Kontakt

Telefon

71 99 71 12

​Restaurant Rustik

Kystvejen 40A

9560 Øster Hurup

Læs cookiedeklaration her

Recommended
2022
Rustik Restaurant Guru