Når du lader Rustik Food ApS stå for din festmad ud af huset, så sørger vi for at levere den ønskede mad til fest, så du kan koncentrere dig om at nyde dagen eller aftenen, hygge dig med dine gæster og at slappe af uden at skulle bekymre dig om madlavningen.
Vores cateringfirma drives sideløbende med Restaurant Rustik, og vi sørger hvert år for catering af højeste kvalitet til kunder i og omkring Øster Hurup, Randers, Hobro og Hadsund.
Vi tilbyder mad til diverse anledninger, og vores menukort favner bredt; fra hjemmelavede og friske burgere til en udflugt med firmaet til mad til fødselsdag, en velsmagende konfirmationsmenu og en udsøgt bryllupsmenu. Hos os er god service, kvalitet, æstetik og nytænkning nøgleord.
Når du bestiller vores eksklusive catering i form af festmad ud af huset, er du derfor altid sikret:
Ud over mad til fest tilbyder vi også mad til julefrokosten og til nytåret med en af vores nytårsmenuer, og mangler du en billig madordning til din arbejdsplads, kan vi også klare det.
Søger du kvalitetsmad lavet fra bunden og på de bedste råvarer til din næste fest eller sammenkomst, eller ønsker du yderligere information om, hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os for en snak omkring din kommende selskabsmenu, muligheder og pris.
Vi er stolte af vores catering – og vi glæder os til at lave mad til dig og dine gæster.
Efterår/Vinter September – februar
Cremet fiskesuppe med aioli, smørstegt kuller, dild olie og krydderurter
Bagt kulmule med kål i variation (spidskål og blomkål), paprika ristede mandler, æble sirup og urter
Bresaola med balsamico glace, brombær og urter
Salat med røget and, artiskok, syltede bøgehatte, svampemayo og kørvel
Grøn salat med sprødt og dressing
Confiteret andelår med svampe og gremolate
Spoleben med pastinak pure
Stegte kartofler
Svampe sauce
Mørk chokolade mousse med vanilje fløde, appelsin sirup og karamelliserede mandler
Bedstemors pæretærte med vanilje iscreme
December, Januar, Februar
Forretter:
Smørbagt kulmule med senneps mayo, bacon, syltede løg og baby spinat
Hummer Bisque med aioli, jomfruhummer haler, dild olie og friske urter
Lun røget andebryst på bund af selleripure med timian skysauce
Hovedretter:
Confiteret unghane lår med honningglaseret persillerødder, rødvinssauce og pommes anna
Helstegt nakkefilet af gris med friteret jordskokker, gulerodspure med brunet smør og estragon, stegte kartofler og timian skysauce
Langtidsstegt kalvefilet med smør bagt kålrabi, selleripure, rosmarin sauce og kartoffel kroketter
Desserter:
Mørk chokolade mousse med vanilje fløde, appelsin sirup og karamelliserede mandler
Bedstemors pæretærte med vanilje iscreme
September, Oktober og November
Forretter:
Rugmels menuiere stegt rødspætte filet med brunet smør, kapers, skalotteløg og persille
Bagt laks med babyspinat i sennepsfløde, syltede skalotteløg og dild
Røget andebryst med syltede bøgehatte, svampe mayonnaise, friske brombær og kørvel
Hovedretter:
Confiteret andelår med svampe, kål vendt i gremolate med rødvins sauce og stegte kartofler
Svinemørbrad rullet i serranoskinke med timian, rosmarin, hvidløg og citron med svampe sauce, honningbagte rodfrugter og grov kartoffelmos
Braiseret lammeskank med pastinak puré og stegte kartofler
Desserter:
Brownie med skovbærkompot og vanlije iscreme
Hvid chokolade panna cotta med brombær coulis
Mandag-Søndag: 12:00 – 22:00
Copyright © 2023 | Restaurant Rustik