Konfirmation (Også ud af huset)

Konfirmation (Også ud af huset)

Konfirmation

Bestil velsmagende mad til konfirmation

(PS. Vi leverer også mad ud af huset)

Konfirmationen er en stor begivenhed og en festlig dag, der selvfølgelig skal fejres med masser af godt selskab og velsmagende mad. Hvis du gerne vil kunne slappe af og nyde dagen i stedet for at skulle stå i køkkenet og stresse over maden til alle gæsterne, så kan du bestille en konfirmationsmenu ud af huset hos os.

Vi tilbyder mulighed for levering ved køb af over 10 kuverter, og vi leverer blandt andet i Hobro, Hadsund, Randers og omegn.

Vi tilbyder en skræddersyet konfirmationsmenu

En konfirmationsmenu kan se ud på mange forskellige måder alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov samt dit budget. Maden skal gerne passe til arrangementet, og skal det så være en buffet eller måske en flerretters menu? Hos os har du mulighed for at få skræddersyet en konfirmationsmenu lige præcis efter dine ønsker og behov.

Det kan for eksempel være, at du har nogle særlige ønsker til, at der skal være portionsanretning eller buffet, men det kan også være, at du har nogle ønsker til den mad, der skal serveres. Du kommer med ideerne og ønskerne, så sammensætter vi den helt rigtige konfirmationsmenu, der matcher.​

Vi benytter os altid af de bedste råvarer

Når du vælger at bestille mad ud af huset gennem os eller at nyde maden i vores restaurant, så kan du altid forvente, at maden bliver tilberedt af de bedste råvarer, der er i sæson. Vi går højt op i både kvalitet, æstetik og nytænkning, og her spiller råvarerne en vigtig rolle for sammensætningen af vores retter. Hvis der er nogle særlige allergener, som vi skal tage hensyn til, så gør vi selvfølgelig det.

Kontakt os og hør mere eller send os din bestilling

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores mad til konfirmation, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en konfirmationsmenu gennem os. 

Priser fra 199 kr. Pr. Kuvert​